Catalin Chirilescu

Om, Learning Architect, Training Specialist, Speaker, Consultant, Antreprenor, Autor

În 28 de ani, a practicat 11 ani sport de performanţă – scrimă, proba floreta – proba în care a fost dublu campion balcanic, multiplu campion naţional la individual şi echipe şi deţine numeroase medalii şi diplome în concursuri naţionale şi internaţionale. A fost component al lotului naţional de floreta masculin şi sportiv în cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Absolvent ca şef de promoţie al UNEFS Bucureşti – facultatea de Kinetoterapie şi Motricitate Specială, a continuat studiile universitare cu masteratul “Marketing şi Comunicare în Afaceri” din cadrul ASE Bucureşti şi masteratul “Formarea Formatorilor” în cadrul Facultatii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei de la Universitatea Bucureşti. Si-a completat studiile cu numeroase traininguri interne şi internaţionale şi cu un program de MBA în cadrul Business Academy, sub egida Cambridge Business School.

Este Master NLP, practician ThetaHealing şi specialist în numeroase metodologii de comunicare, precum: Process Communication Model, Persuasive Communicator, Analiza Tranzactionala sau DISC Model.

Are la activ peste 15.000 de ore de livrare şi speaking pe teme de soft-skills: Negociere, NLP, Public Speaking, Train of Trainers, Stress Management, Persuasiune şi Influenţă, Leadership practic, Management, Vânzări, Brand Personal, Comunicare şi Ascultare Activă, Construire de echipe, Creativitate şi Inovaţie, Analiza Tranzacţională, Coaching, Teambuilding etc, dintre care peste 5000 de ore livrate în traininguri precum “Train the Trainers”, “Persuading & Influencing”, “Public Speaking” sau “Tehnici de Comunicare”.

A început să-ţi exercite “pasiunea” de trainer înca de la vârsta de 21 de ani, în care spune el “aveam în sala oameni de 45-50 de ani pe care trebuia sa-i gestionez; numai când intrau în sală şi vedeau un puşti în faţa lor se speriau, însa la final de fiecare dată feedback-ul a fost unul extraordinar.”

Curios din fire şi pasionat de spiritualitate, este iniţiat într-o multitudine de tehnici complementare, alternative şi de dezvoltare personală precum: Reiki, Tehnica radiantă, Yoga, Tehnici de meditaţie, Numerologie, Tai Chi, Qiqong, Hipnoza, Reflexoterapie, Atingerea Cuantică, Constelaţii Organizationale, Coaching, Shamanism, Actorie, Improvizaţie etc. şi consideră că “acest mix mi-a oferit o perspectivă pluridisciplinară a Vieţii care mi-a deschis mintea spre Legile Universale şi spre evoluţia propriei Existenţe”.

Specialist în metodologiile Persona Global, a ocupat poziţia de “Training & Development Specialist” la Coca-Cola HBC Romania, actualmente fiind trainer-colaborator In CCHBC, iar pe lângă asta activează ca “Learning Architect” în cadrul companiei MMM Consulting Int’l (top 5 în România) şi are o vastă experienţă de livrare şi parteneriat cu organizaţii din numeroase industrii: FMCG, Automotive, Pharma, Banking, IT, Constructii, Oil & Gas, Telecom, Airlines.

Spune despre el că, înainte de toate realizările enumerate mai sus este “OM” – “In spatele oricărei tehnici se regaseşte OMUL, aşa că nu are sens să ne ascundem. Acest aspect reprezintă poate cel mai important lucru pe care vom fi nevoiţi să-l descoperim şi este cel mai important lucru asupra căruia se poate lucra într-un training – OMUL. Aşa că să-i dam bice şi să nu mai pierdem vremea, ci să ne orientăm eforturile spre a ne regăsi pe noi înşine”.

Unul dintre citatele după care îţi ghidează viaţa suna aşa: “Ai grijă să inveţi în fiecare zi câte ceva nou pentru că dacă nu o vei face, în alt colţ al lumii cineva cu siguranţă o face, iar atunci când te vei întâlni faţă în faţă cu acesta, vei pierde.” – Brian Tracy

Domenii de expertiză în training & consultanţă:  Vânzări, Negociere, NLP, Public Speaking, Effective Presentations, Train of Trainers, Persuasiune şi Influenţă, Leadership practic şi aplicat, Management, Brand Personal, Comunicare şi Ascultare Activă, Construire de echipe, Creativitate şi Inovaţie, Analiza Tranzacţională, Coaching, Theta Healing, Psihologie aplicată în sport şi performanţă, Effective Feedback etc.